Offert

Varför Envivo?

Envivos grundidé är enkelhet. Det ska vara smidigt att inreda, möblera om och förändra arbetsplatsen. Låt oss ta hand om allt från planering, ritningar och inköp till möblerande och lagring. Allt för att ni ska kunna ägna er åt er verksamhet och samtidigt njuta av en uppdaterad och hållbar arbetsplats.

Hållbarhet

För Envivo är hållbarhet en självklarhet. Tillsammans måste vi utrota slit-och-släng och ta hand om våra saker så att de kan återanvändas – det bästa för vår planet. Och dessutom för plånboken. Hos oss får du även hållbarhetsbonus då du väljer smart. Återvinning är helt enkelt win-win.

Flexibilitet

Möjligheterna till skiften och byten av inredning är i det närmsta oändliga med Envivo. Du kan justera och optimera när du vill helt, utifrån önskemål och behov. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer, arkitekter och designers. Det betyder att du kan välja det bästa av det bästa.

Kostnadseffektivitet

Med Envivos månadsupplägg minimeras dyra engångsinvesteringar för kontorsutrustning och företaget behåller sin likvidhet. Ofta håller inredning betydligt längre än den faktiskt används. Värdet hos din befintliga inredning omvandlar vi i stället till något ni behöver. Gång på gång.

Dessutom ger vår hyrlösning smidighet och frihet.

Med det cirkulära kontoret blir fördelarna flera.

  • Vi betalar livslängdsbonus till alla våra kunder – en belöning för goda val.
  • Alla våra kunder får hållbarhetsbelysning
  • All vår inredning är spårbar – det säkrar att den håller vad den lovar.
  • Vi tar hand om befintlig inredning och ser till att den återanvänds eller återvinns.